Liu Shaoang

A rövidpályás gyorskorcsolyázók versenyei jövő szombaton kezdődnek a téli olimpián. Liu Shaoang a harmadik elődöntőben volt érdekelt méghozzá kanadai kazah koreai olasz kínai és brit riválissal a jégen.


Short Track Speed Skating Winter Olympics Day 4 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Speed Skates Skate

A rövidpályás gyorskorcsolyázók versenyei jövő szombaton kezdődnek a téli olimpián.

. A fiatalabb Liu fivér harmadik helyével ez az első téli olimpia amelyen a magyarok több érmet nyertek illetve ebben a sportágban ez az első magyar egyéni dobogós helyezés. Liu Shaolin ugyan elsőként haladt át a célvonalon a döntőben azaz a. Így a negyedikként beérő Liu Shaoang lett a harmadik Ren Ziwei nyakába kerül az arany- Li Wenlongéba pedig az ezüstérem.

Negyedik helyen Liu Shaoang hatodik helyen Liu Shaolin Sándor érte el a célvonalat. Liu Shaoang megkapta a két napja vitatott körülmények között aranyérmes kínai Zsen Ce-vejt a francia Sebastien Lepape-ot az olasz Luca Spechenhausert a brit Farrell Treacyt és az orosz Danyiil Ejbogot. Liu Shaolin Sándor nyert és Liu Shaoang a koreai Lee kizárása miatt bejutott a döntőbe.

Következett a videózás ami alapján a később a kínai riválisát. Mindketten ugyanazt a taktikát választották azaz hátul köröztek majd a hajrá. Liu Shaoang - aki az első összetett világbajnoka Magyarországnak - mind a három egyéni számban - 500 1000 1500 méteren - valamint a Pekingben címvédőként rajthoz álló férfi váltóban és az új olimpiai számban a vegyes váltóban is érdekelt.

A rövidpályás gyorskorcsolyázók versenyei jövő szombaton kezdődnek. Liu Shaoang aki az első összetett világbajnoka Magyarországnak mind a három egyéni számban 500 1000 1500 méteren - valamint a Pekingben címvédőként rajthoz álló férfi váltóban és az új olimpiai számban a vegyes váltóban is érdekelt. Nem volt kérdés hogy a hazai és a magyar versenyző biztosan kerül az elődöntőbe.

Öt körrel a vége előtt az élre állt és senkitől sem zavartatva futamgyőztesként jutott a fináléba 212519-s idővelA. A negyeddöntő után az elődöntőben a Liu testvérek szinte végig vezették a futamot. 0805 MTI hvghu Sport Egy karkötőben esett hatalmasat Liu Shaolin Sándor.

Így csak a negyedik. Liu Shaoang aranyérmes. Liu Shaolin Sándor a start után a harmadik majd a második helyen haladt aztán az egyik kanyarban kicsúszott miután összeakadt az előzni próbáló ellenfelével.

Liu Shaoang - aki az első összetett világbajnoka Magyarországnak - mind a három egyéni számban - 500 1000 1500 méteren - valamint a Pekingben címvédőként rajthoz álló férfi váltóban és az új olimpiai számban a vegyes váltóban is érdekelt. A harmadik helyen végzett a Liu Shaoang Krueger John-Henry Tiborcz Dániel Nógrádi Bence összeállítású 5000 méteres férfi váltó a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának harmadik debreceni állomásán. Az A-döntő előtt a B-döntőt rendezték meg a 2022-es pekingi olimpia 1500 méteres férfi gyorskorcsolya számában ahol magyar részről John-Henry Krueger volt érdekelt.

Az A-döntőt a koreai Hwang nyerte második helyen a kanadai Dubois harmadik helyen Jelisztratov ért be. A magyar versenyző az első körökben hárulról figyelte az eseményeket de egy ütküzés után feljött a harmadik helyre. A fináléban Liu Shaolin Sándor fantasztikusan versenyezve győzött de botrányos körülmények.

A férfiak 1000 méteres számában Liu Shaoang könnyedén jutott tovább futamából ugyanakkor Krueger John-Henryt kizárták a negyeddöntőből.


Pin On Magyarok


Hungary Wins The First Gold Medal In Winter Olympic Games In Speed Skating 5000m With Liu Shaoang Liu Shao Winter Olympic Games Olympic Games Winter Olympics


Liu Shaoang Asian Men Varsity Jacket Boys


Short Track Speed Skating Winter Olympics Day 13 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Olympics 2018 Winter Olympic Games


Great Britain S Elise Christie Congratulates Boyfriend Hungary S 2018 Winter Olympic Games Pyeongchang 2018 Winter Olympics Winter Olympics


Liu Shaoang Boys Men Normcore


Liu Shaoang Liu Shaolin Sandor Hu 선수 남자 일정


Pin On 쇼트트랙


Shaolin International Skating Union Shaolin Windbreaker


Short Track Speed Skating Winter Olympics Day 13 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Speed Skates Olympics


Pin On Hungary


Medal Ceremony Winter Olympics Day 14 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Pyeongchang 2018 Winter Olympics 2018 Winter Olympic Games


Short Track Speed Skating Winter Olympics Day 13 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Pyeongchang 2018 Winter Olympics Olympics


Liu Shaolin Sandor Shaolin People Beautiful People


Liu Shaoang On Instagram Photoshoot Beautiful People Instagram


Pin On Make Me Crazy


Liu Tesok Shaolin Boys Brother


Liu Brothers Shaolin Fitness Photos Photo


Liu Tesok Shaolin Men Boys

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel